Wat we nu al kunnen zeggen over 'Bond 26': datum, acteur, verhaal en meer

Wat we nu al kunnen zeggen over 'Bond 26': datum, acteur, verhaal en meer

De nieuwe Bond, terugkerende acteurs en wanneer we de film kunnen verwachten.

De speculatiemolen over Bond 26 blijft doordraaien. Er is nog weinig bekend over de nieuwste James Bond-film. Ondanks dat nog niets vaststaat, kunnen we toch alvast kijken naar wat mogelijk kan worden.

Het enige wat zeker is, is dat er een nieuwe Bond-film zal komen. Er was de angst dat Bond verleden tijd zou zijn nadat Amazon filmstudio MGM had gekocht. Producent Michael G. Wilson was er echter snel bij om aan te geven dat Bond 26 nog altijd op de planning staat.

De nieuwe Bond
De vraag over wie Bond gaat spelen is nog altijd onbeantwoord. Namen die vaak worden genoemd als mogelijke opvolger van Daniel Craig zijn: Idris Elba, Henry Cavill en Regé-Jean Page. ook Tom Hardy wordt nog wel eens genoemd.

Aaron Taylor-Johnson, bekend van Avengers: Age of Ultron, Kick-Ass en Kick-Ass 2, schijnt ook kans te maken om de nieuwe Bond te spelen. Geruchten gaan rond dat Taylor-Johnson al in gesprek is met producent Michael G. Wilson en Barbara Broccoli over de rol. Dit gerucht is echter nog niet bevestigd.

Wat we tot nu toe weten
Wanneer de nieuwe Bond uitkomt is nog niet bekend. Wel is het zeker dat het nog een paar jaar zal duren voor de film er is. Ook is het duidelijk dat Bond 26 niet zal voortbouwen op oudere Bond-films. Met het onomkeerbare einde van No Time to Die is het ook logisch dat ze weer opnieuw beginnen.


Of de acteurs die M, Q, en Moneypenny vertolken in de Craig-films terugkomen is ook nog niet bekend. Wel zou dat best mogelijk zijn. Ben Whishaw, hij speelt Q, zijn contract is afgelopen. Toch heeft hij al laten weten geïnteresseerd te zijn terug te komen voor Bond-26. Ook Ralph Fiennes, hij speelt M, heeft aangegeven graag door te gaan met de rol.

NieuwsFilm

meest populair