Marvel Studios volgt met de 'Blade'-remake het voorbeeld van 'Deadpool 3'

Marvel Studios volgt met de 'Blade'-remake het voorbeeld van 'Deadpool 3'

De nieuwe Blad-film zal R-rated (16 jaar en ouder) zijn, net als de Wesley Snipes-films dat waren.

Het is alweer bijna twintig jaar geleden dat we voor het laatst een Blade-film in de bioscoop hadden. Gelukkig is Marvel Studios momenteel bezig met een nieuwe Blade-film. Het idee is om Blade te laten aansluiten bij het Marvel Cinematic Universe.

Er was de angst dat de nieuwe Blade-film zijn geweld wat naar beneden zou schroeven om door een groter publiek te kunnen worden gezien. Regisseur Yann Demange heeft echter onlangs bevestigd dat de nieuwe Blade-film voor 16 jaar en ouder zal zijn, net zoals de drie films met Wesley Snipes dat in het verleden waren en Deadpool 3.

Moeilijke productie
Het is alweer een aantal jaar geleden dat we hoorden dat er een nieuwe Blade-film zou komen. Ondertussen is het scenario al langs vele schrijvers gegaan. Verder heeft de film een aantal vertragingen opgelopen.

Vlak voordat ze zouden beginnen met filmen waren er stakingen in Hollywood. De stakingen zijn nu voorbij, maar ondertussen is het oude scenario weggegooid en zijn ze bezig met een nieuwe versie. De film is nu gepland voor 2025.

Mahershala Ali
De nieuwe Blade-film zal Mahershala Ali in de hoofdrol hebben. Regisseur Yann Demange is positief te spreken over zijn aankomende samenwerking met Ali.


"Het is erg belangrijk dat we de film voor 16 jaar en ouder maken. We gaan veel plezier hebben. Mahershala is een gevarieerde acteur. Ik sta te popelen om de meedogenloosheid en ruwheid die in hem zit op het scherm te tonen. Hij heeft waardigheid en integriteit, maar er zit ook een wreedheid in hem die ik graag naar boven haal voor deze rol," aldus Demange.

NieuwsFilm

meest populair