Arnold Schwarzenegger was beter af geweest met vervolg op 'Twins', aldus Danny DeVito

Arnold Schwarzenegger was beter af geweest met vervolg op 'Twins', aldus Danny DeVito

Danny DeVito is te zien op Broadway in een toneelstuk met zijn acterende dochter, en hij wil opnieuw samenwerken met Arnold Schwarzenegger.

Komiek Danny DeVito heeft nog steeds zijn babbeltje klaar. Op 78-jarige leeftijd is hij te zien op Broadway in het toneelstuk I Need That met zijn acterende dochter Lucy DeVito.

In een recent interview met GQ dat hier te lezen valt, gaat Danny in op zijn vriendschap met Arnold Schwarzenegger. Ze werkten samen aan de films Twins, Junior en Last Action Hero. Het vervolg van Twins, getiteld Triplets, ging niet door omdat Arnold de politiek in wilde.

Steeds opnieuw uitgesteld
Dat vervolg is eigenlijk steeds opnieuw uitgesteld. Daarbovenop overleed regisseur Ivan Reitman in 2022. Voor Arnold, Danny en Ivan was die film uit 1988 wel een goudmijn. Ze hielden er elk 35 miljoen Amerikaanse dollar aan over.

Danny zei over die gemiste kansen en de verschrikking rond politici: "We misten Twins 2, doordat hij als gouverneur aan de slag ging. Die film had hij beter kunnen maken. Hij was beter af geweest met een vervolg."

Verklapt nieuwe plannen
Danny verklapte nieuwe plannen. Hij zei: "Arnold en ik willen opnieuw samenwerken. We hebben een klein project met alleen ons tweeën. Als vrienden. Het heeft niets met Twins te maken."



Danny besloot met: "We hebben het leuk samen en we vullen elkaar goed aan. Ik ben trouwens sterker dan hij is." In het bovenstaande Instagram-bericht vertelde Arnold op zijn beurt hoe belangrijk Danny voor hem is.

NieuwsFilm

meest populair