De Avengers keren weer terug in trailer 'The Marvels'

De Avengers keren weer terug in trailer 'The Marvels'

Marvel haalt alles uit de kast om fans naar de bioscoop te lokken voor 'The Marvels'.

Marvel Studios heeft een nieuwe laatste trailer onthuld voor The Marvels. Marvel probeert op het laatste moment fans naar de bioscoop te lokken voor het aankomende openingsweekend.

Eerdere trailers beloofden vooral een kosmisch avontuur vol grappen en kleurrijke momenten. Fans blijken echter weinig interesse te hebben in het nieuwe avontuur over Carol Danvers en de film stevent af op een teleurstellend openingsweekend.

Koerscorrectie
De nieuwe trailer lijkt dan ook wel een koerscorrectie. De promotievideo zet een zeer zware en serieuze toon neer, de focus ligt minder op grappen en meer op een groter en dramatisch verhaal. De trailer hint naar een 'moment dat alles gaat veranderen' en belooft grote onthullingen en cameos.

Maar het meest opvallend is dat de trailer beelden bevat uit eerdere MCU-films, met name Avengers: Endgame. Personages als Captain America en Iron Man komen voorbij, maar zover bekend zullen we deze personages niet zien in de nieuwe Marvel-film. Het lijkt er dan ook op dat Marvel Studios vooral probeert fans van de eerdere films naar de bioscoop te lokken nu de financiële voorspellingen er niet goed uitzien.

Trailer
Bekijk de trailer hieronder maar let op, er zitten een aantal onthullingen in de trailer die als een spoiler gezien kunnen worden.



In The Marvels heeft Carol Danvers, aka Captain Marvel, haar identiteit teruggewonnen van de tyrannische Kree en wraak genomen op The Supreme Intelligence. Maar door onvoorziene gevolgen moet Carol de problemen van een gedestabiliseerd universum oplossen.

Samen werken
Door mysterieuze omstandigheden raken de krachten van Carol verstrengeld met die van Kamala Khan (Ms. Marvel) en S.A.B.E.R astronaut Monica Rambeau. Elke keer dat ze hun krachten gebruiken wisselen ze van plaats.

Samen moet het trio een team vormen en leren samen te werken om het universum te redden van een dreiging uit het multiversum. The Marvels werd geregisseerd door Nia DaCosta en is vanaf dit weekend te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair