Eerste trailer 'Ghostbusters: Frozen Empire' brengt Bill Murray en de rest terug naar New York

Eerste trailer 'Ghostbusters: Frozen Empire' brengt Bill Murray en de rest terug naar New York

De oude en nieuwe Ghostbusters komen samen om een ijzige vijand te bestrijden.

Sony Pictures Entertainment heeft zojuist de eerste trailer van Ghostbusters: Frozen Empire uitgebracht. De film is een vervolg op Ghostbusters: Afterlife uit 2021 en brengt de oude en nieuwe Ghostbuster-generaties samen om een nieuw kwaad te bestrijden in het oude vertrouwde New York City.

De Ghostbusters keren terug naar huis om een tweede ijstijd te voorkomen, en deze keer worden ze versterkt door de nieuwelingen.

Synopsis
In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begon - de iconische brandweerkazerne van New York City - om samen te werken met de originele Ghostbusters, die een uiterst geheim onderzoekslaboratorium hebben ontwikkeld om het opsporen van geesten naar een hoger niveau te tillen.

Maar wanneer de ontdekking van een oud artefact een kwade kracht ontketent, moeten nieuwe en oude Ghostbusters hun krachten bundelen om hun thuis te beschermen en de wereld te redden van een tweede ijstijd.

Details
In Ghostbusters: Afterlife maakten we kennis met de familie van Dr. Egon Spengler, een van de originele vier Ghostbusters die gespeeld werd door Harold Ramis. Ramis overleed in 2014, Ghostbusters: Afterlife stond dan ook in het teken van Ramis en zijn zijn personage.


In deze film zijn Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson weer van de partij als Peter Venkman, Ray Stantz en Winston Zeddemore. Ook keren Carrie Coon, McKenna Grace, Paul Rudd en Finn Wolfhard uit Afterlife terug. Kumail Nanjiani en Patton Oswald spelen twee nieuwe personages. De film is vanaf volgend jaar te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair