Netflix wil 'Enola Holmes 3' snel online hebben

Netflix wil 'Enola Holmes 3' snel online hebben

Goed nieuws voor wie meer wil zien van Sherlock Holmes' kleine zusje Enola!

Netflix krijgt overduidelijk geen genoeg van het grote succes achter Sherlock Holmes' kleine zusje Enola in Enola Holmes, want een derde deel in de reeks is namelijk nu in ontwikkeling bij de streaminggigant.

Goed nieuws voor wie geen genoeg krijgt van de avonturen van tienerdetective Enola Holmes, want na twee delen wil Netflix meer. Collider meldt dat Enola Holmes 3 officieel in de maak is bij Netflix.

Met Millie Bobby Brown
Volgens het hoofd van Netflix Film (Scott Stuber) wordt er op dit moment hard gewerkt aan een scenario voor het tweede vervolg. Mét Millie Bobby Brown natuurlijk!

Daarmee is de streamingdienst maar al te blij om weer te werken met de jonge actrice, want door haar rol in Stranger Things is ze een echte Netflix-ster: "Ze is zo'n geweldige ster van eigen bodem voor ons."

Scenario
"Stranger Things is daarin duidelijk enorm belangrijk voor ons en we zagen haar groeien als actrice", aldus Stuber over hun grote favoriet.



Het is niet het enige project waar Brown weer aan meewerkt, want binnenkort staat de film Damsel op de planning. Maar Enola Holmes 3 wordt zeker niet vergeten: "We werken opnieuw aan een scenario om dat te proberen. Ik zou er graag nog een willen doen."

NieuwsFilm

meest populair