Eerste reacties op 'The Marvels': kijken of skippen?

Eerste reacties op 'The Marvels': kijken of skippen?

De eerste reacties op de nieuwe film van Marvel beloven een absolute knaller.

De laatste Marvel-film van 2023, The Marvels, komt dit weekend de bioscopen binnen stormen en de eerste fanreacties staan nu online. Het vervolg op de succesvolle Captain Marvel brengt Brie Larson's Carol Danvers samen met Kamala Khan / Ms. Marvel en Monica Rambeau / Photon.

Een aantal fans en critici hebben de film al mogen zien in een preview en zij delen hun mening over de Marvel-film op social media. De fans noemen de nieuwe film een absolute knaller en prijzen de chemie tussen de castleden.

Beter dan het origineel
Nia DaCosta (Candyman) brengt een film vol energie met een goed tempo. De reacties noemen The Marvels een betere film dan zijn voorganger, Captain Marvel. Fans prijzen met name de waanzinnige actiescènes en de verrassingen in de extra scène na de credits.

In The Marvels raken de krachten van Carol Danvers door mysterieuze omstandigheden verstrengeld met die van Kamala Khan (Ms. Marvel) en S.A.B.E.R astronaut Monica Rambeau. Elke keer dat ze hun krachten gebruiken wisselen ze van plaats. Samen moet het trio een team vormen en leren samen te werken om het universum te redden van een dreiging uit het multiversum.

Recensies
Inmiddels staan ook een aantal recensies van professionele critici online en deze zijn wat minder lovend. Op recensie-website Rotten Tomatoes scoort The Marvels op dit moment een middelmatige 58%.

]

Bekijk de nieuwe trailer voor The Marvels en een aantal van de online reacties. Je kan The Marvels vanaf vandaag in de bioscoop gaan zien.











NieuwsFilm

meest populair