Grote onthullingen: 'The Marvels' geeft enorme verrassingen voor het Marvel Cinematic Universe prijs

Grote onthullingen: 'The Marvels' geeft enorme verrassingen voor het Marvel Cinematic Universe prijs

Wat gebeurt er in de laatste scènes van de nieuwste Marvel-film The Marvels.

Het Marvel Cinematic Universe gaat deze week heel wat prijsgeven over de toekomst van de succesvolle franchise. Naast dat de serie Loki aankomende vrijdag wordt afgerond, gaat ook de grote film The Marvels in première. Let op: SPOILERS!

Uiteraard is het nu zinvol om niet verder te lezen als je zonder spoilers The Marvels wilt kijken. We beschrijven hieronder namelijk de scènes aan het einde van de film. Dus ben gewaarschuwd!

Einde van de film
Aan het einde van de film is te zien hoe Kamala Khan / Ms. Marvel van actrice Iman Vellani een andere heldin uit het Marvel Cinematic Universe bezoekt, en wel Kate Bishop (Hailee Steinfeld) uit de serie Hawkeye uit 2021.

We zien Bishop in haar kostuum en Khan vraagt haar om de krachten te verenigen. Ook zegt ze de volgende zin: "Wist je dat Ant-Man een dochter had?" En hiermee verwijst ze naar Cassie Lang van Kathryn Newton, te zien in Ant-Man and the Wasp: Quantumania. De eerste stap naar de Young Avengers is gezet.

Filmpje tijdens de aftiteling
Tijdens de aftiteling zien we Monica Rambeau (Teyonah Parris) uit WandaVision wakker worden in een soort ziekenhuiskamer. Daar ziet ze haar moeder Maria Rambeau. Maar haar moeder kent haar dochter niet en daarmee wordt duidelijk dat ze in een ander universum is. Maria is de Captain Marvel van het andere universum.


Dan horen we opeens de stem van Beast en zien we hem ook. Het is de Beast van Kelsey Grammer. Hij was al in X-Men: The Last Stand (2006) en X-Men: Days of Future Past (2014) verantwoordelijk voor de rol. Beast noemt ook de naam van Professor X. Dit alles zou een stap zijn richting Avengers: Secret Wars die in 2027 moet verschijnen.

The Marvels
In principe hoef je niet helemaal tot het einde te blijven zitten. Je hoort alleen hoe een Flerken, zo'n buitenaardse kat-achtige, iets of iemand uitspuugt. Je ziet niks.

NieuwsFilm

meest populair