Eerste trailer 'Inside Out 2': vervolg op iconische Pixar-film zit bomvol nieuwe emoties

Eerste trailer 'Inside Out 2': vervolg op iconische Pixar-film zit bomvol nieuwe emoties

'Inside Out 2' laat Riley en haar emoties zien nu ze een tiener is.

Pixar heeft zojuist de eerste trailer van Inside Out 2 uitgebracht. In dit geanticipeerde vervolg op de hit uit 2015 volgen we een oudere Riley. Nu ze wat ouder is, betekent dat ook dat we kennis gaan maken met nieuwe emoties.

Bijna tien jaar nadat Inside Out wereldwijd de bioscopen veroverde, verschijnt er nu eindelijk een vervolg.

Verhaal
Disney en Pixars Inside Out 2 keert terug naar de geest van de nieuwe tiener Riley, net nu het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om plaats te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties!

Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust, die in alle opzichten al lange tijd succesvol zijn, weten niet goed hoe ze zich moeten voelen als Anxiety de kop opsteekt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is.

Details
Regisseur Kelsey Mann heeft het volgende te vertellen over het nieuwe personage Anxiety: "Anxiety is misschien nieuw voor de bemanning, maar ze is niet echt het type dat op de achtergrond gaat zitten. Dat is heel logisch als je erover nadenkt in termen van wat er in onze hoofden omgaat."


Maya Hawke leent haar stem aan Anxiety, naast Amy Poehler als Joy, Phyllis Smith als Sadness, Lewis Black als Anger, Tony Hale als Fear en Liza Lapira als Disgust. Inside Out 2 verschijnt in de zomer van 2024 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair