Goed nieuws voor DC-films 'Superman: Legacy' en 'The Brave and the Bold'

Goed nieuws voor DC-films 'Superman: Legacy' en 'The Brave and the Bold'

Vele Hollywood-producties staan in de startblokken om te worden hervat, en dat geldt ook voor twee grote DC-films.

Nu de acteursstaking in Hollywood officieel ten einde is gekomen, gaan een enorm aantal producties snel weer van start. En dat geldt ook voor twee grote nieuwe DC-titels!

De twee titels in kwestie zijn misschien wel de grootste van James Gunn en Peter Safrans nieuwe DC-universum, namelijk Superman: Legacy en Batman-film The Brave and the Bold.

Het nieuwe DC
Volgens Gunn is de pre-productie van Superman: Legacy gewoon doorgegaan tijdens de staking, waardoor de daadwerkelijke opnames in maart 2024 kunnen beginnen.

De ontwikkeling van The Brave and the Bold is echter nog in de vroegste fase. Regisseur Andy Muschietti zou eerst de IT-prequelserie Welcome to Derry willen afronden.

Klassieke Superman
In Superman: Legacy zien we hoe Superman zijn leven op aarde probeert te verantwoorden als voormalig inwoner van Krypton. Hij is de belichaming van waarheid, gerechtigheid en de Amerikaanse manier van leven, in een wereld waarin vriendelijkgeid als ouderwets wordt gezien.



David Corenswet speelt de rol van Clark Kent/Superman. Hij wordt vergezeld door Rachel Brosnahan als Lois Lane, Isabela Merced als Kendra Saunders/Hawkgirl, Nathan Fillion als Guy Gardner, Edi Gathegi als Michael Holt/Mister Terrific en Anthony Carrigan als Rex Mason/Metamorpho.

Bat-familie
In The Brave and the Bold zien we Bruce Wayne/Batman samenwerken met Damian Wayne/Robin. Gunn en Safran hebben laten weten dat er misschien meer personages uit de Bat-familie de revue zullen passeren.

De exacte releasedata voor Superman: Legacy en The Brave and the Bold zijn nog onbekend.

NieuwsFilm

meest populair