Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in 'Watchmen'

Deze pikante scène is het meest gepauzeerde moment in 'Watchmen'

Actrice Alin Akerman gaat uit de kleren tijdens haar intieme scène met acteur Patrick Wilson.

Watchmen wordt door menig filmfanaat gezien als een van de beste superheldenfilms die er bestaat. De blockbuster werd misschien in eerste instantie niet vreselijk goed onthaald maar scoort vandaag de dag overal goed. Dat niet alleen. Ook zit er een scène in de film die behoorlijk vaak opnieuw bekeken en gepauzeerd wordt.

De film speelt zich af in een alternatief 1985, waarin superhelden door de Amerikaanse federale overheid verbannen zijn. Waar voorheen superhelden tot het algemene Amerikaanse straatbeeld behoorden, heeft de overheid het superheldenbestaan illegaal verklaard.

Onderzoek
Wanneer een superheld in deze onrustige dagen van de Koude Oorlog wordt vermoord start een andere oud-superheld, genaamd Rorshach, een onderzoek. Zonder dat hij hier bewust van is brengt Rorshach een duister complot aan het licht.

Gelukkig staat hij er niet helemaal alleen voor en kan hij rekenen op de steun van andere superhelden, zoals Nite Owl en Silk Spectre. De twee laatstgenoemde personages groeien naar elkaar toe gedurende het verhaal. Op een gegeven moment vormen ze zelfs een koppeltje en vindt er een bijzonder pikante scène tussen de twee plaats.

Spannend moment
Deze rollen worden gespeeld door Patrick Wilson en Malin Akerman. De twee acteurs moesten een behoorlijke spannende scène opnemen, waarin ze de liefde bedrijven in het spaceship van Nite Owl. In deze scène is Akerman zelfs kort topless te zien. Bekijk dit hieronder terug vanaf 8:13.



Een ander leuk weetje: toen Wilson werd gevraagd voor de rol door Zack Snyder wist hij in eerste instantie niet of hij deze wel zou accepteren. De acteur vroeg een goede vriend van hem, die een behoorlijke 'stripboeknerd' is, of de rol van Nite Owl de moeite waard was.

Altijd doen
Zijn vriend zei hem vervolgens dat als hij een superheld zou kunnen spelen, hij voor Nite Owl zou gaan. Wilson tekende voor het project en nodigde zijn vriend uit voor de opnames in de gevangenis als bedankje.



Ook kwam Wilson voor de rol maar liefst ongeveer 12 kilo bij, om de gepensioneerde Nite Owl overtuigend neer te kunnen zetten.

NieuwsFilm

meest populair