Deze duistere thriller staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

Deze duistere thriller staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

De film The Killer was even te zien in de bioscoop: ga hem nu kijken op Netflix.

Een van de betere thrillers van 2023 is nu te zien op Netflix. De film The Killer was kort te zien op het witte doek en staat nu al op de grootste streamingdienst van de wereld. De film komt gelijk binnen op de eerste plaats in de Netflix Top 10.

The Killer komt van regisseur David Fincher (Mank, Fight Club) en Netflix omschrijft de film met woorden als "psychologisch" en "duister". Je ziet een voortreffelijke rol van Michael Fassbender en bijrollen van onder andere Tilda Swinton en Kerry O'Malley.

IJzersterk ontvangen
Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat The Killer op een sterke 86 procent na maar liefst 201 recensies. Het publiek is verdeelder, gezien de 68 procent publieksscore en de 7,2/10 op de IMDb.

"Naar verluidt deed Fincher zestien jaar over het verwezenlijken van zijn passieproject The Killer," schrijft Thomas Streekstra in zijn recensie van 3,5 ster. "Voor de regisseur die ons iconische films zoals Se7en en The Social Network bracht, is het eindresultaat toch enigszins teleurstellend te noemen. Eigenlijk kleurt Fincher hier wel erg braaf tussen de lijntjes.".

Nu op Netflix
Als je benieuwd bent naar The Killer, dan kun je de film nu hier kijken op Netflix.


De synopsis: Na een mislukte klus gaat een huurmoordenaar de strijd aan met zijn opdrachtgevers en zichzelf tijdens een internationale klopjacht, die volgens hem niet persoonlijk is.

NieuwsFilm

meest populair