Netflix heeft een compleet nieuwe 'The Witcher'-film aangekondigd

Netflix heeft een compleet nieuwe 'The Witcher'-film aangekondigd

Wederom een animatiefilm van de streamingdienst, al zullen we wel nog even moeten wachten.

Goed nieuws voor de grote The Witcher-fans onder ons. Op Netflix staat natuurlijk al de serie, maar daar blijft het niet bij. Nu komt er ook een nieuwe film aan, waar nu de eerste beelden van onthuld zijn.

Mocht je niet weten waar The Witcher over gaat, het begon als een fantasie-serie, bestaande uit korte verhalen en romans geschreven door de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. De verhalen gaan over The Witcher, Geralt van Rivia.

Impact
Witchers zijn monsterjagers, die door middel van oefening en aanpassing van hun lichaam op jonge leeftijd bovennatuurlijke gaven ontwikkelen die hen in staat stellen tegen monsters te vechten. De boeken waren een groot succes, waardoor er meer volgde.

Zo kwamen er ook diverse videospellen uit, die erg sterk onthaald werden. Dat niet alleen. Netflix bemachtigde in 2017 de rechten voor de serie, maar brachten ook de prachtige animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf uit, die maar liefst een 100% Rotten Tomatoes-score heeft.

Meer
Hopelijk gaat de nieuwe animatiefilm van de streaminggigant even goed scoren. Het gaat hier om The Witcher: Sirens of the Deep. Deze wordt gemaakt door Kang Hei Chul, die ook al meewerkte aan Nightmare of the Wolf.



Wat vooral heel tof nieuws is, is het feit dat Doug Cockle te horen zal zijn als Geralt. Hij sprak het personage ook al in voor de game The Witcher 3: Wild Hunt. Wel zullen we nog even moeten wachten op Sirens of the Deep, aangezien deze pas eind 2024 te zien zal zijn op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair