Filmfanaten boos op James Gunn na geannuleerde film: "hij durft nu niks meer te zeggen"

Filmfanaten boos op James Gunn na geannuleerde film: "hij durft nu niks meer te zeggen"

Sommige fans begrijpen de regisseur, anderen vinden het jammer dat hij zich stilhoudt.

Eergisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de Warner Bros.-film Coyote vs Acme. Ondanks het feit dat deze film al volledig is afgerond, werd deze uit het niets geschrapt. Hier is lang niet iedereen blij mee.

Hetzelfde gebeurde al eerder met Batgirl. Deze serie was al bijna helemaal afgerond, maar werd 'gecanceld'. Financieel gezien was dit namelijk aantrekkelijker. Had de studio Batgirl uitgebracht, dan zouden nog eens vele miljoenen uitgegeven moeten worden aan promotiekosten.

Opnieuw
Qua boekhouding en belastingafschrijvingen was deze beslissing voor Warner Bros voordeliger, zo beweren ingewijden. Hetzelfde gebeurt nu dus ook met Coyote vs Acme. Toch zorgt ook dit weer voor ophef.

Warner Bros. beloofde dat ze niet weer projecten op een soortgelijke manier zouden annuleren, maar dat is nu dus toch weer het geval. De nodige filmfanaten zijn vooral boos op James Gunn. Hij is nu de grote baas bij DC, maar houdt zich hierover stil.

Verandering
Zo zeggen sommigen dat Gunn altijd uitkwam voor zijn eigen mening, maar dat daar verandering in is gekomen nu dat hij meer verantwoordelijkheden heeft.



Anderen begrijpen wel dat de Guardians of the Galaxy-regisseur niet uit kan halen naar zijn eigen studio en werkgever, al helemaal niet wanneer ze hem hebben aangesteld als CEO.

Zie een handjevol verschillende reacties hieronder.











NieuwsFilm

meest populair