Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan willen niet wachten tot ze opnieuw van lijf kunnen ruilen

Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan willen niet wachten tot ze opnieuw van lijf kunnen ruilen

Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan hebben samengewerkt in de film 'Freaky Friday' en willen graag weer samenwerken in een nieuw project.

Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan zijn samen te zien in Freaky Friday, een komedie uit 2003. Beiden keken lang uit naar een vervolg op hun succesvolle samenwerking. Maar tot nu mocht het er niet van komen.

Dus zorgden ze zelf voor een reünie en brachten onlangs tijd met elkaar door. Op haar Instagram schreef de 64-jarige ster uit Halloween en True Lies bij onderstaand bericht: "Te laat. Je groeide zo mooi op."

Erg blij met elkaar
Op de foto glundert Jamie Lee naast de 37-jarige ster uit Mean Girls. Ze vervolgt met: "Wel, het is vrijdag en de staking is voorbij. Dus misschien kunnen we in de nabije toekomst toch van lijf ruilen."

Jamie Lee heeft al vaker verteld dat ze graag opnieuw zou willen werken met Lindsay. Zo zei ze dat ze het wel zag zitten om nou eens als oma van lichaam te wisselen. Ze willen wel alleen iets maken waar mensen echt dol op zijn.

Gelukkig nog andere films
Tot die tijd moeten de kijkers het doen met andere films van de dames. Jamie Lee is te zien in Everything Everywhere All At Once en Haunted Mansion. Lindsay is te zien in Among the Shadows en Falling for Christmas.



NieuwsFilm

meest populair