Deze kus maakt het Marvel Cinematic Universe toch best "ongemakkelijk" en "verwarrend"

Deze kus maakt het Marvel Cinematic Universe toch best "ongemakkelijk" en "verwarrend"

Fans grappen dat Steve Rogers het wel in de familie houdt.

Ondanks het feit dat alle Marvel-blockbusters gigantisch veel geld ophalen, scoren ze niet altijd even goed. Puntjes van kritiek zijn voornamelijk de teleurstellende schurken en relaties die slecht in beeld worden gebracht. Een kus in het MCU is wel erg ongemakkelijk en verwarrend.

Het komt natuurlijk wel vaker voor, onnodige zoenen in films. Denk bijvoorbeeld maar aan de kus tussen Rey en Kylo Ren in Star Wars: The Rise of Skywalker of de hele relatie tussen Edward en Bella in de Twilight-franchise. Een Marvel-kus mag echter ook in dit rijtje komen te staan.

Captain America
Het gaat hier om een scene in Captain America: Civil War. Hoewel er heel wat gave momenten in de blockbuster zitten, zoals de introductie van Chadwick Boseman als Black Panther en Tom Holland als Spider-Man, hebben fans het voornamelijk nog over een bizar moment.

Het gaat hier om de scène wanneer Chris Evans' Steve Rogers zoent met Sharon Carter (Emily VanCamp). Dit is voornamelijk vreemd, omdat Sharon niemand minder is dan de nicht van Rogers voormalige vriendin, Peggy Carter (Hayley Atwell).

Kus
In de scène in kwestie moeten Rogers, Sam Wilson en Bucky Barnes vluchten. Gelukkig kunnen zij rekenen op de hulp van Carter, maar dan, volledig onverwachts, kussen Carter en Rogers. Bekijk dit moment hieronder nogmaals terug.



Dit zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen, voornamelijk omdat Peggy enkele dagen voor deze zoen overleed in het verhaal. Bovendien was er nauwelijks tot geen chemie tussen Rogers en Carter, waardoor dit uit het niets leek te komen.

Ongepast
Rogers en Carter mogen dan in de stripboeken wel een relatie krijgen, in de film komt het erg geforceerd over. Sam en Bucky kunnen er wel van genieten, aangezien de twee glimlachend toekijken wanneer de twee zoenen.



Fans hadden echter waarschijnlijk liever gezien dat Captain America een relatie zou hebben met Scarlett Johanssons Natasha Romanoff/Black Widow, met wie hij wel een goede band heeft en veel tijd mee doorbrengt.

NieuwsFilm

meest populair