Bond-schurk teleurgesteld in eigen optreden: "Ik was niet zo goed in Spectre"

Bond-schurk teleurgesteld in eigen optreden: "Ik was niet zo goed in Spectre"

De acteur uit de 'Sherlock'-serie en 'Fleabag' geeft toe dat hij niet geschikt is voor grote rollen.

Spectre wordt in het algemeen gezien als een van de slechtste James Bond-films van de 21ste eeuw. Maar ook de acteur die de Bond-schurk C speelde, Andrew Scott, kijkt met weinig plezier terug op zijn grote rol.

In een recent interview kijkt de Ierse acteur uit onder meer Fleabag en Sherlock Holmes-serie terug op zijn ervaring met Spectre. Hierin geeft hij toe dat hij meer geschikt is voor complexere rollen.

Niet goed
Terugkijkend denkt Scott niet dat hij weer zo'n soort grote rol zou oppakken: "Ik denk gewoon dat ik er misschien niet zo goed in was."

Skyfall, van regisseur Sam Mendes, werd matig ontvangen door critici bij de release in 2015. Volgens Mendes was dit te wijten aan onvoldoende tijd om het script te perfectioneren.

Nieuwe Bond-film
Hoewel er nog weinig bekend is gemaakt over de nieuwe James Bond-film, 'Bond 26', kwam er onlangs wel een update. De update over de nieuwe film kun je hier teruglezen.


Andrew Scott zal binnenkort te zien zijn naast de nieuwe Gladiator 2-ster Paul Mescal. In het mysterieuze All of Us Strangers keert het personage van Scott terug naar het ouderlijk huis, waar hij zijn overleden ouders tegen het lijf loopt.

NieuwsFilm

meest populair