De opmerkelijke reden waarom Colin Farrell het vreselijk vond de beeldschone Kate Beckinsale te zoenen

De opmerkelijke reden waarom Colin Farrell het vreselijk vond de beeldschone Kate Beckinsale te zoenen

De twee moesten een kusscène opnemen, maar het feit dat de regisseur aanwezig was was best ongemakkelijk...

Menig persoon denkt dat het geweldig is om een acteur te kunnen zijn. Een van de grote voordelen is dat je dan vaak 'spannende scènes' kan opnemen met allerlei bloedmooie actrices, maar dit is lang niet altijd even leuk of makkelijk. Hier weet Colin Farrel ook alles vanaf.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel op FilmTotaal langs over de naaktscène van Halle Berry in Monster. De actrice vond dit al lastig, maar voornamelijk collega Billy Bob Thornton had het hier moeilijk mee. Hij moest uit de kleren gaan, maar Farrell vond een zoen met Kate Beckinsale al behoorlijk lastig.

Verhaal
Het gaat hier om de remake Total Recall, die in 2012 uitkwam. Hierin is Farrell te zien als de fabrieksmedewerker Douglas Quaid. Hij besluit naar Rekall te gaan, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen.

Ondanks het feit dat hij met de bloedmooie Lori (Beckinsale) is getrouwd, wil hij zijn frustrerende leven ontkomen. De procedure gaat echter goed fout, waardoor Quaid opgejaagd wordt. Het is niet meer duidelijk wat fantasie en werkelijkheid is en Quaid ontdekt zijn echte identiteit, liefde en lot.

Zoenen
Aangezien Farrell en Beckinsale in de film een koppel spelen, is het wel te begrijpen dat ze elkaar in Total Recall kussen. De acteur vond dit echter behoorlijk lastig. Hoewel hij al de nodige pikante scenes in zijn carrière heeft opgenomen, was deze toch wel van een andere schaal.



De reden hiervoor? Beckinsale was destijds nog getrouwd met Len Wiseman, de regisseur van de film. Farrell vond het dan ook behoorlijk vreemd om de actrice voor haar man te moeten zoenen. De acteur liet zich er al eerder over uit.

Ongemakkelijk
Zo zei Farrell enige tijd terug: "Zij is de vrouw van de regisseur. Zij zijn met elkaar getrouwd, dus dat is best wel ongemakkelijk".



"Haar zoenen was best vreemd, want de regisseur, dus haar man, wilde niet de set verlaten tijdens deze scènes. Hij keek ons dus aan terwijl ik haar aan het zoenen was..."

NieuwsFilm

meest populair