Een zoenende Doctor Strange en Spider-Man: Gekke ideeën voor 'Spider-Man: No Way Home' onthuld in nieuwe concept-art

Een zoenende Doctor Strange en Spider-Man: Gekke ideeën voor 'Spider-Man: No Way Home' onthuld in nieuwe concept-art

Concept Kunst die laat zien wat Spider-Man: No Way Home had kunnen zijn.

Spider-Man: No Way Home is een ambitieuze film die probeert een groot verhaal te vertellen dat zich afspeelde over meerdere dimensies. De film is echter door veel veranderingen gegaan.

Dankzij nieuw vrijgegeven concept-art kunnen we zien dat origineel het idee was om Spider-Man en Docter Strange een aantal scenes uit te laten beelden die rechtstreeks uit de Spider-Man-trilogie komen met Tobey Maguire als Spider-Man.

concept
De concept-art laat een paar herkenbare scènes zien uit de Spider-Man-films met Maguire. Zo is er de scène te zien waar, in dit geval, Docter Strange voorop de op hol geslagen tram zit uit Spider-Man 2. Ook zien we Docter Strange die het gevecht aangaat met Spider-Man in de bouwplaats waar de climax van Spider-Man 3 zich afspeelt.

En ja, er is ook art van Spider-Man en Docter Strange die een soort van de scène naspelen waarin Spider-Man en Mary Jane, gespeeld door Kirsten Dunst, elkaar zoenen in Spider-Man 1. Uiteraard raken de lippen van Spider-Man en Docter Strange elkaar niet. Het lijkt er meer op dat Spider-Man een pleidooi houdt om Docter Strange op andere gedachte te brengen.

Wat had kunnen zijn
Waarom er toch niet is besloten deze scènes in de film te stoppen is niet bekend. Het was een leuk idee geweest. Aan de andere kant zou je echter kunnen zeggen dat het naspelen van deze scènes misschien net iets te veel van het goede was. Toch is het leuk te zien wat had kunnen zijn.







NieuwsFilm

meest populair