Fantasyfilm 'Wonka' onthult 'de droom' van Willy in fraaie nieuwe beelden

Fantasyfilm 'Wonka' onthult 'de droom' van Willy in fraaie nieuwe beelden

De nieuwe trailer over "Wonka" laat mooie plaatjes zien, maar geeft verder weinig weg.

Er is een korte teaser trailer online gezet van de aankomende film Wonka. Wonka vertelt het verhaal over hoe Willy Wonka, bekend uit het boek Sjakie en de chocoladefabriek van Roald Dahl, de grote chocolade magnaat wordt die hij in de boeken is.

Sjakie en de chocoladefabriek is tweemaal verfilmd. Eenmaal in 1971 als Willy Wonka & the Chocolate Factory met Gene Wilder als Willy Wonka. De tweede keer was in 2005 als Charlie and the Chocolate Factory met Johnny Depp als Willy Wonka.

Willy Wonka
Willy Wonka wordt in de aankomende film gespeeld door acteur Timothée Chalamet. Chalamet kennen we al onder andere van de film Dune. In de twee eerdere verfilmingen waarin Willy Wonka voorkwam werd Wonka altijd afgebeeld als een excentriek personage. Hoe Wonka nu zal worden gespeeld kunnen we helaas nog niet zeggen.

De film heeft een aantal grote namen die meespelen. Zo zal Hugh Grant, bekend van onder andere Bridget Jones's Diary en Paddington 2, in de film spelen als een Oompa-Loompa. Oompa-Loompa's zijn de hulpjes van Wonka. Verder zal ook Rowan Atkinson, bekend van zijn personage Mr. Bean, een rol hebben in de film.

Trailer
De trailer die online staat geeft weinig weg van de film. We zien Wonka die van huis vertrekt om op avontuur te gaan. Wat volgt zijn een paar mooie plaatsjes die weggeven dat deze film over snoep waarschijnlijk snoep gaat zijn voor de ogen.


Wonka komt officieel uit op 15 december dit jaar. Toepasselijker zou het niet kunnen. Er is geen beter moment om een film over chocola te zien dan tijdens kerst.

NieuwsFilm

meest populair