Regisseur van horrorhit 'No One Will Save You' woedend op Warner Bros: "Zullen nooit meer samenwerken"

Regisseur van horrorhit 'No One Will Save You' woedend op Warner Bros: "Zullen nooit meer samenwerken"

Brian Duffield is, zoals menig filmmaker, absoluut geen fan van hoe de studio te werk gaat.

Er is de laatste tijd veel te doen over de geannuleerde Coyote vs. Acme film van studio Warner Bros. Deze film is al helemaal af, maar werd alsnog 'gecanceld' door de wereldberoemde studio. Dit is Brian Duffield in het verkeerde keelgat geschoten.

Duffield wist eerder dit jaar nog hoge ogen te gooien met zijn horrorfilm No One Will Save You, die op Disney+ uitkwam. Hij zal echter zeker niet gaan werken voor een andere streamingdienst, namelijk die van Warner Bros, HBO Max, aangezien de filmmaker het belachelijk vindt wat zij nu doen.

Annuleren
Warner Bros. kwam tijdens de pandemie al in een negatief daglicht te staan, toen zij lieten weten geen films meer in de bioscoop te willen uitbrengen maar dat alle films direct op hun streamingdienst zouden komen te staan. Hierdoor vertrok o.a. Christopher Nolan bij de studio.

Nu is er eveneens weer veel kritiek op Warner Bros. Net zoals bij Batgirl hebben ze uit het niets Coyote vs. Acme gecanceld, ook al hadden ze beloofd dat ze dit niet meer zouden doen. De film was ook al volledig afgerond, maar de studio zal de film niet uitbrengen.

Boos
Duffield vindt dit, net zoals de nodige fans, schandalig. Recentelijk kwam James Gunn nog onder vuur te liggen, aangezien hij mee heeft gewerkt aan Coyote vs. Acme maar het niet opneemt voor het project.



Duffield laat in ieder geval weten dat Warner Bros. niet (meer) bij hem hoeft aan te kloppen voor een eventuele samenwerking. Zo zegt de regisseur: "Ik heb al tegen mijn agenten gezegd dat ik niet met Warner Bros. zal werken, dus daar verliezen zij al 300 miljoen dollar door".

NieuwsFilm

meest populair