Sterk gerucht: megasterren Brad Pitt en Adam Sandler samen in deze nieuwe film

Sterk gerucht: megasterren Brad Pitt en Adam Sandler samen in deze nieuwe film

Netflix schijnt groen licht te hebben gegeven voor een nieuwe film met Brad Pitt en Adam Sandler in de hoofdrol, geregisseerd door Noah Baumbach.

De Amerikaanse cineast Noah Baumbach maakte voor Netflix eerder al The Meyerowitz Stories (New and Selected), Marriage Story en White Noise. Nu is er een vierde samenwerking tussen de filmmaker en de streamingdienst op komst.

Wat de (werk)titel van dit project is weten we nog niet, maar er wordt gesproken over een 'grappig en emotioneel coming-of-age-verhaal over volwassenen'.

Pitt & Sandler
Netflix-baas Scott Stuber zei eerder hierover dat Baumbach een film 'die het leven bevestigd' aan het voorbereiden is met 'twee grote sterren'. In de wandelgangen worden nu Brad Pitt en Adam Sandler aan dit project gekoppeld.

Pitt en Sandler zijn absoluut twee grote sterren; dit zou hun eerste samenwerking op het scherm zijn. Baumbach werkte eerder al samen met Sandler voor zijn film The Meyerowitz Stories (New and Selected).

Baumbachs laatste
Dit jaar schreef hij, samen met zijn vrouw Greta Gerwig (die eveneens de film regisseerde), de absolute 'summer blockbuster' Barbie. Vorig jaar kwam Baumbachs eigen film White Noise uit met Adam Driver (én Gerwig) in de hoofdrol. Deze boekadaptatie koste een kleine 145 miljoen (!) dollar, maar is veel Netflix-gebruikers toch ontgaan.


White Noise is nu te zien op streamingplatform Netflix.

NieuwsFilm

meest populair