Video

Superhero Movie Clip

door FilmTotaal op 22.03.2008 om 18:22 in Video
ComingSoon heeft een eerste clip in handen gekregen uit de film Superhero Movie waarin we een spoof zien van het interview met Tom Cruise over Scientology. De regisseur van de komedie is Craig Mazin en de cast bestaat o.a uit Drake Bell, Sara Paxton, Christopher McDonald, Pamela Anderson, Tracy Morgan, Regina Hall, Craig Bierko, Simon Rex, Leslie Nielsen, Marion Ross, Kevin Hart, Jeffrey Tambor, Ryan Hansen, Brent Spiner en Keith David. De Nederlandse release is op 28 augustus.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rubbert

Avatar

Haha best droog, alleen t gaat nergens over, gewoon beetje Cruise karakter nadoen. "Why ther're no clocks in here?"

Papigiulio

Avatar

Hah, serieus goed nagedaan! Sprekend!

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Die gozer lijkt er echt sprekend op, heel zijn manier van doen en laten ook!!! (alleen is er iets met zijn haar wat niet klopt)

Deweb

Avatar

Misschien word dit de eerste film met Jeffrey Tambor die ik NIET wil zien. Ik houd namelijk niet zo van dit soort films. Maar wie weet ook wel, ik heb er namelijk nog nooit eentje in zijn geheel gezien dus misschien ontdek ik nu wel een geheel nieuw genre Smiley face.

SunChaser

Avatar

Dat Leslie Nielsen nog leeft

Steve Harwin

Avatar

De geluidsboxjes van de PC waarop ik deze keek deden het niet. En dan zie je hoe goed hij de gebaartjes en maniertjes van Cruise nadoet. Erg grappig!

merijnsa

Avatar

Hij doet em echt heel goed na haha. Tekst was niet echt briljant maar lekker belangrijk!

Moarhh88

Avatar

Hahaaaaaaaaaaaaaaah, da was echt droog! hij kan de gebaren enz. indd echt goed nadoen ja, haha. je ziet precies wie het moet voorstellen, ja duh. lol @ "why are there no clocks in here?" de tekst gaat indd nergens over maar das juist leuk haha.

Micheloz

Avatar

Wow, vet! =D I like it ^^ Hij doet t inderdaad erg goed. Ik had eerst t idee dat ik weinig van Tom Cruise zou herkennen, maar als ik dit zo zie herken ik t allemaal. Typisch mannetje.

NieuwsFilm

meest populair