Christopher Nolan moedigt fans aan: Kijk 'Oppenheimer' op Blu-ray, niet op streamingdiensten

Christopher Nolan moedigt fans aan: Kijk 'Oppenheimer' op Blu-ray, niet op streamingdiensten

Christopher Nolan roept fans van 'Oppenheimer' op om de film op Blu Ray te kopen en niet te wachten op streamingdiensten.

Christopher Nolan is geen fan van streamingdiensten. Hij roept dan ook fans van zijn nieuwe film Oppenheimer op om zijn nieuwe film op DVD of Blu-ray te kopen. Volgens Nolan is het belangrijk dat fans een fysiek exemplaar van de film hebben, die niet van een streamingdienst kan worden verwijderd.

Tijdens een screening van Oppenheimer in Los Angeles riep de regisseur fans op om zijn film op DVD of Blu-ray te kopen. Nolan uitte kritiek op streamingdiensten die zonder waarschuwing films van hun dienst verwijderen.

Huiskamer
Nolan waarschuwt filmfans om niet afhankelijk te zijn van streamingdiensten, die films op elk moment kunnen aanpassen of verwijderen. "Oppenheimer is een groot avontuur voor ons geweest en het is nu tijd om de film naar de huiskamer van fans te brengen," vertelt Nolan.

[i]"We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een versie van de film die recht doet aan de bioscoopversie. Ik sta bekend om mijn liefde voor de bioscoopervaring, maar de waarheid is dat de manier waarop filmfans mijn films thuis bekijken net zo belangrijk is."

Kwade streamingdiensten
"We hebben hard gewerkt om het beeld en het geluid te vertalen naar een digitale versie die fans kunnen kopen en waar ze thuis van kunnen genieten. Een versie die je thuis in je kast kan zetten en geen enkele kwade streamingdienst van je kan stelen."



Nolan heeft al vaker kritiek geuit op streamingdiensten. In 2021 verbrak de regisseur zijn 20-jarige samenwerking met Warner Bros. omdat de studio van plan was al hun films op de dag van bioscooprelease op HBO Max te zetten. Volgens Nolan dachten regisseurs dat ze voor "de beste filmstudio" werken maar in plaats daarvan werken ze voor "de slechtste streamingdienst".

Je kan Oppenheimer vanaf 22 november op DVD, Blu-ray en 4k Ultra kopen.

NieuwsFilm

meest populair