De toekomst van MCU's Ms Marvel: Iman Vellani licht haar rol toe

De toekomst van MCU's Ms Marvel: Iman Vellani licht haar rol toe

Iman Vellani over de belangrijke rol die Ms Marvel in het MCU gaat spelen

The Marvels heeft een grote impact op de toekomst van het MCU, en de gebeurtenissen van de film hebben ook grote consequenties voor een van de hoofdpersonages, Kamala Khan aka Ms Marvel. Kamala heeft een grote toekomst in de wereld van Marvel, een toekomst waarin ze weleens een centrale rol kan spelen in het MCU.

In een interview met The Hollywood Reporter vertelt Ms Marvel actrice Iman Vellani over de toekomst van haar personage in het MCU, en hoe haar personage is veranderd na haar ontmoeting met Carol Danvers / Captain Marvel.

Fangirl
In de Disney+ serie Ms Marvel werd Kamala neergezet als een grote fangirl die opkeek naar andere helden in de Marvel-wereld, met name Captain Marvel. Vellani legt een verband tussen het personage en haar eigen leven, waarin ze moest leren samen werken met actrices waar ze naar opkeek.

"Ik denk dat Kamala mensen niet meer op een voetstuk gaat zetten," legt Vellani uit. "Kamala en ik zijn op dezelfde weg. Ik ben beter geworden in niet te veel te verwachten van beroemdheden, het zijn gewoon mensen. Ze trekken gewoon elke dag een broek aan net als wij. Kamala leert dezelfde les dat de mensen waar ze tegenop kijkt ook gewoon mensen zijn en niet perfect zijn."

De sterkste van de The Marvels
"Kamala was altijd een grote fan van Captain Marvel, maar ze heeft nu geleerd dat Carol Danvers niet perfect is, ze is geen goede leider. Carol weet niet hoe ze met haar emoties moet omgaan omdat ze zoveel trauma heeft meegemaakt, daarom werkt ze niet goed in een team. Terwijl Kamala juist dolgraag met anderen samenwerkt. Ze is emotioneel gezien de sterkste van The Marvels en op sommige manieren de meest volwassen, de andere personages kunnen nog iets van haar leren."



In The Marvels raken de superkrachten van Captain Marvel, Kamala Khan en Monica Rambeau met elkaar verstrengeld. Ze moeten leren met elkaar samen te werken om het universum te redden. Naast Vellani zijn er rollen voor Brie Larson, Teyonah Parris en Samuel L. Jackson.

The Marvels draait nu in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair