Disney kondigt 'Frozen 4' officieel aan!

Disney kondigt 'Frozen 4' officieel aan!

Het derde deel moet nog uitkomen maar er komt sowieso ook een vierde film.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er op FilmTotaal nog een artikel langs over de derde Frozen-film. Ondanks het feit dat deze nog moet verschijnen, heeft Disney nu al een vierde Frozen-deel aangekondigd!

Begin november liet de regisseuse van de voorgaande twee delen, Jennifer Lee, zich kort over Frozen 3 uit: "Ik kan nog niet al te veel verklappen, maar we zijn eraan begonnen!"

Meer
Zo vervolgt Lee: "Ik sta er niet alleen voor en heb een team getalenteerde artiesten om me heen. Ik ben echt super enthousiast. Ik kijk er gigantisch naar uit. Ik weet nog niet precies waar het verhaal over zal gaan, maar langzaam maar zeker boeken we vooruitgang".

'Het Huis van de Muis' heeft er blijkbaar al het vertrouwen in, want het is al zeker dat er ook een Frozen 4 aankomt. De grote Disney-baas, Bob Iger, kwam als eerste met dit nieuws: "Ja, er wordt hard gewerkt aan Frozen 3, maar ook aan Frozen 4. Hier werkt Jennifer ook weer aan mee".

Begrijpelijk
Het is niet gek dat Disney door wil gaan met de franchise. Niet alleen werden de eerste twee films erg goed onthaald, ze brachten ook enorm veel geld op. Iger is zich hier natuurlijk ook van bewust: "Frozen is een van onze meest lucratieve franchises".



"Ja, de eerste twee films waren erg succesvol, maar het is ook een geweldige wereld. We kunnen niet wachten om terug te keren en opnieuw avonturen te beleven met Olaf, Anna en Elsa". Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair