Gerucht: dit belangrijke 'Fantastic Four' krijgt een ander geslacht in het MCU

Gerucht: dit belangrijke 'Fantastic Four' krijgt een ander geslacht in het MCU

Maakt Marvel Studios opnieuw een misstap of hebben ze een goede reden voor deze verandering?

Marvels beroemde personage Silver Surfer zou er wel eens heel anders kunnen uitzien in de aankomende nieuwe live-action Fantastic Four.

Volgens Hollywood-scooper Jeff Sneider zou het namelijk zo zijn dat Norrin Radd, ofwel de geliefde cosmische surfer, veranderd gaat worden naar een vrouwelijk personage.

Veel geruchten
Dit stukje informatie zit begraven in een groter verslag van Sneider, waarin ook wordt aangegeven dat Marvel Studios Javier Bardem wil casten om oppervijand Galactus te spelen.

Aldus Sneider:

"En ja, je kunt een vrouwelijke Silver Surfer verwachten."



Wat is waar?
Sneider liet ook weten dat Christopher Abbott en Jamie Dornan auditie deden voor Reed Richards, maar dat deze niet erg goed werden ontvangen. Nu zou Pedro Pascal de acteur zijn die de hoofdrol moet spelen in de langverwachte reboot.

Na zijn opwachting in Fox-film Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer hebben we het personage niet meer in live-action vorm gezien. In de jaren erna werd er wel nog gesproken over een solofilm van regisseur Adam McKay, maar die kwam er uiteindelijk niet.

Eindelijk duidelijkheid
De nieuwe Fantastic Four-film wordt geregisseerd door Matt Shakman, die een script verfilmt van Josh Friedman, Jeff Kaplan en Ian Springer.

Fantastic Four moet op 2 mei 2025 wereldwijd de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair