Nieuwe 'Wonka'-clip zorgt voor gemengde reacties: van 'erger dan verwacht' tot 'nu al een klassieker'

Nieuwe 'Wonka'-clip zorgt voor gemengde reacties: van 'erger dan verwacht' tot 'nu al een klassieker'

Filmfanaten weten niet goed wat ze moeten denken van Hugh Grant als een Oompa Loompa

Eerder deze maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Wonka, waarin stond dat er een grote kans is dat de blockbuster gaat floppen. De nieuwe beelden helpen ook niet echt, want deze weten maar weinig mensen te overtuigen.

In Wonka is de hoofdrol weggelegd voor Timothée Chalamet, o.a. bekend van Call Me By Your Name en Dune. Hij kruipt in de huid van een jonge Willy Wonka in de peperdure film van regisseur Paul King. Laatstgenoemde wist al eerder hoge ogen te gooien met het Paddington-tweeluik.

Nieuwe beelden
Wonka schijnt ongeveer zo'n 125 miljoen dollar gekost te hebben, maar de box-office voorspellingen zijn niet erg veelbelovend. De verwachting is namelijk dat de blockbuster in zijn eerste paar dagen maar 20 miljoen dollar op zal halen.

Naar verluidt doet studio Warner Bros. nu dan ook extra hun best om Wonka iets meer in de spotlights te zetten. Nu is er weer een nieuwe clip opgedoken van Hugh Grant als een Oompa Loompa, maar niet iedereen is hier een fan van.

Reacties
Zo staan er reacties bij als: "Als ik eerlijk ben vind ik Timothée Chalamet nogal overrated" en "Dit ziet er nog erger uit dan ik had gedacht". Bekijk een handjevol reacties hieronder.







Andere mensen zijn wel weer overtuigd. Een iemand durft zelfs al te zeggen dat dit een Kerstmis-klassieker gaat worden.







NieuwsFilm

meest populair