Jennifer Lawrence over haar beroemde naaktscène: "ik heb er een goede reden voor"

De actrice besloot uit de kleren te gaan nadat haar privéfoto's op het internet verschenen.


Eerder deze maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Halle Berry, die uit de kleren ging voor Monster's Ball. Daarover lees je hier meer. Deze keer is Jennifer Lawrence aan de beurt, die niet een keer maar twee keer volledig naakt te zien was.

Lawrence werd toen ze begin 20 was al wereldberoemd dankzij haar hoofdrol in de geliefde Hunger Games-franchise. Hierna had ze de rollen voor het oprapen. Zo wist ze wederom hoge ogen te gooien in o.a. Silver Linings Playbook en American Hustle.

Opvallend project
In 2018 tekende de met een Oscar bekroonde actrice voor Red Sparrow, waarin ze in de huid kruipt van Dominika Egorova. Ze wordt tegen haar wil in gerekruteerd door de Russische geheime diensten als een sparrow, iemand die informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten moet winnen.

Hierbij zijn alle middelen toegestaan. Haar eerste opdracht is het verleiden van CIA-agent Nathaniel Nash. De twee vinden zich al snel lijnrecht tegenover elkaar. Het wordt nog moeilijker als Dominika binnen de CIA gerekruteerd wordt om een verrader in Washington te vinden. Tegelijk wordt ze teruggeroepen door Poetin om te werken voor zijn eigen veiligheidsdienst.

Pikante scènes
In de blockbuster zitten de nodige 'spannende momenten', waaronder een scène waarin Lawrence zelfs naakt in te zien is. Ondanks het feit dat dit de eerste keer was dat de actrice haar kleren uittrok voor een film, vond ze het wel fijn om dit te doen.De reden hiervoor? Vier jaar voordat Red Sparrow uitkwam, verschenen er naaktfoto's van de actrice op het internet. Deze waren door een hacker gestolen, die deze vervolgens verspreidde. Lawrence wilde met de film haar lichaam weer 'terugkrijgen'.

Reactie
Zo zei Lawrence: "Er was mij iets ontnomen, maar ik pakte het weer terug. Dit is mijn lichaam en mijn keuze. En als je niet van borsten houdt, tja, dan kan je 'Red Sparrow' beter niet kijken...". Eerder dit jaar ging de actrice wederom uit de kleren, deze keer in No Hard Feelings.NieuwsFilm

meest populair