Geheime rol van 'The Walking Dead'-acteur in de Marvel-film 'Thunderbolts' lijkt al onthuld

Geheime rol van 'The Walking Dead'-acteur in de Marvel-film 'Thunderbolts' lijkt al onthuld

De Oscar-genomineerde acteur gaat een zeer krachtig personage uit de strips van Marvel spelen.

Robert Kirkman, de bedenker van The Walking Dead en Invincible, lijkt te hebben verklapt wie Steven Yeun (tevens Invincible en The Walking Dead) lijkt te gaan spelen in de nieuwe Marvel-film Thunderbolts.

In de film volgen we een onwaarschijnlijk team van superschurken en antihelden, waaronder Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kerleynko), Yelena Belova/Black Widow (Florence Pugh) en The Winter Soldier (Sebastian Stan).

Krachtig personage
Tijdens een gesprek met David Finch liet Kirkman merken dat Yeun de rol van Marvel-personage Sentry zal spelen in de langverwachte MCU-film.

In de strips wordt Robert Reynolds/Sentry beschouwd als een van de krachtigste personages in het MCU. Hij kan vliegen met de snelheid van het licht, is enorm sterk en heeft telepatische krachten.

Mond voorbij gepraat?
Yeun verzorgt de stem van superheld Mark Grayson/Invincible in animatieserie Invincible, een serie die een interessante connectie heeft met Sentry in de strips.



Aldus Kirkman:

"Mijn goede vriend Steven Yeun speelt de Sentry in een film. Ik denk niet dat dit een spoiler is om iemand in de problemen zal brengen. Ik weet het niet. Maar het boeit me ook niet, ik werk niet voor Marvel. Hij belde me en zei dat hij het kostuum van Sentry had gepast. Blijkbaar opnieuw een held met een blauw en geel kostuum..."

Nieuwe Thunderbolt Ross
Acteurs die tevens in de film hun opwachting maken zijn Julia Louis-Dreyfus als Contessa Valentina Allegra de Fontaine en Harrison Ford als Thaddeus 'Thunderbolt' Ross.

Thunderbolts moet op 25 juni 2025 wereldwijd de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair