3 onheilspellende horrorfilms films die nu gewoon op Netflix staan

3 films waar het wel eens slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Gerald's Game

Regie: Mike Flanagan | Hoofdrollen: Carla Gugino, Bruce Greenwood, Henry Thomas | Kijk nuEen vrouw zit vastgebonden aan bed en doodt per ongeluk haar echtgenoot. Ze realiseert zich dat ze niet weg kan en heeft weinig hoop op redding. Op een gegeven moment nemend de stemmen in haar hoofd over.

The Invisible Man

Regie: Leigh Whannell | Hoofdrollen: Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid | Kijk nuAls de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

The Invitation

Regie: Jessica M. Thompson | Hoofdrollen: Nathalie Emmanuel, Sean Pertwee, Thomas Doherty | Kijk nuNa de dood van haar moeder en zonder andere bekende familieleden, doet Evie (Nathalie Emmanuel) een DNA-test... en ontdekt ze een neef waarvan ze niet wist dat ze die had. Uitgenodigd door haar nieuwe familie voor een weelderige bruiloft op het Engelse platteland, wordt ze eerst verleid door de sexy en elegante, aristocratische gastheer. Maar wanneer ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie en de verontrustende bedoelingen achter hun vrijgevigheid onthult, moet ze de nachtmerrie waarin ze belandt is, zien te overleven.

NieuwsFilm

meest populair