Actrice Jessica Alba door blote man achterna gezeten in een kledingwinkel

Dax Shepard stalkte de actrice voor een programma met verborgen camera's.

Door redactie
Een fragment uit de oude doos: Jessica Alba die door een blote Dax Shepard wordt gestalkt in een kledingwinkel. Het is een grap die werd uitgehaald voor een bekend Amerikaans tv-programma van vroeger.

Voordat hij naam maakte als acteur, was Shepard vooral bekend van het programma Punk'd. In die show, die werd gepresenteerd door That '70s Show-acteur Ashton Kutcher, werden celebrities voor de gek gehouden met verbogen camera's.

Stalker zonder kleren
In een van de afleveringen, welke toevallig door fans vaak wordt aangewezen als een van hun favoriete, wordt Alba in de maling genomen. En niet zo'n beetje ook.

Shepard had de opdracht gekregen om de Fantastic Four-actrice te laten schrikken in een winkel. Specifiek moest hij haar in zijn Adams kostuum - stalken in de zaak.

Sportieve reactie
Het leverde een bijzondere aflevering op. Alba kon zelf wel lachen om de grap, maar dat komt misschien ook omdat er camera's op haar toet stonden.


Vandaag de dag zouden dit soort grappen natuurlijk niet meer kunnen. Punk'd, dat tot 2007 op de buis was, is dan ook vooral een herinnering aan een andere tijd.

NieuwsFilm

meest populair