Isla Fisher zou een van haar grootste hits nu nooit meer opnemen

Isla Fisher zou een van haar grootste hits nu nooit meer opnemen

De actrice verdronk bijna tijdens de opnames van een stunt die behoorlijk fout ging.

Het komt wel vaker voor dat acteurs een film hebben gemaakt waar ze spijt van hebben of vandaag de dag niet meer zouden accepteren. Isla Fisher hoort hier ook bij, al gaat het hier maar om een enkele scène waarvoor ze doodangsten uitstond.

Het gaat hier om haar optreden in de blockbuster Now You See Me. Hierin is Fisher te zien als een van de illusionisten van de groep The Four Horsemen, die allerlei magische trucjes uithalen. Op een gegeven moment gaat Fishers personage, Henley Reeves, geboeid een watertank in, maar dit verliep anders dan verwacht...

Maatregelen
Voor deze scène kruipt Fisher echt de watertank in. Aangezien dit natuurlijk gevaarlijk kan zijn, werden de nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Zo bleef de bovenkant van de tank open, zodat Fisher op elk moment naar boven zou kunnen zwemmen.

Dat niet alleen. Ook werd er een noodhandel geïnstalleerd, waaraan de actrice zou kunnen trekken als het mis zou gaan. Het werd dus allemaal serieus genomen, maar toch ging het behoorlijk fout.

Ramp
Fisher liet voor de opnames al weten dat ze het behoorlijk eng vond. Haar ergste nachtmerrie kwam uit toen ze vast kwam te zitten met de kettingen en handboeien die ze droeg. Hierdoor kon ze niet naar boven zwemmen en ook was de noodhendel buiten bereik.



De actrice besloot vervolgens op de glazen wand van de tank te slaan, in de hoop dat iemand haar te hulp zou schieten. Haar personage raakt tijdens de scène echter ook in paniek en aangezien Fisher niet naar boven zwom of gebruik maakte van de noodhendel, dacht iedereen dat zij gewoon aan het acteren was.

Reddingsactie
Dit duurde maar liefst bijna 3 minuten. Pas toen kwam de stuntcoördinator erachter dat het mis ging. Gelukkig liep het met een sisser af.



Fisher liet hierna weten dat ze de scène nu nooit meer op zou willen nemen. Gek is dit niet, aangezien dit haar bijna het leven kostte...

NieuwsFilm

meest populair