Waarom Drew Barrymore zich niet vol laat spuiten met botox

De actrice en talkshowhost blijkt erg verslavingsgevoelig en vreest dat ze in no-time een Barbiepop wordt.

Door redactie
Drew Barrymore is - in tegenstelling tot veel van haar Hollywoodcollega's - niet van plan om op korte termijn aan de fillers en botox te gaan. De 48-jarige ster blijkt daar een goede reden voor te hebben, zo deelt ze in een persoonlijk interview met People.

"Ik heb nog niets aan mezelf laten doen en probeer dat ook zo lang mogelijk zo te houden", vertelt Barrymore aan de bekende Amerikaanse gossipsite. "Ik veroordeel mensen die wel aan cosmetische ingrepen doen overigens niet".

Duidelijke reden
De talkshowhost blijkt een duidelijke reden te hebben waarom ze van de fillers afblijft. "Ik ben zeer verslavingsgevoelig", zegt ze openhartig. "Ik ben dan ook bang dat ik er niet mee zou kunnen stoppen als ik er eenmaal aan begin".

Om zo goed mogelijk voor de dag te komen, verft Barrymore wel haar haar. "Ik heb eigenlijk geen idee meer wat mijn eigen haarkleur is", grapt ze nog daarover. Ook heeft ze zo haar favoriete schoonheidsproducten.

Vier gewoon het leven
De Scream-actrice vertelt verder in het interview hoe ze tegen het ouder worden aankijkt. Daar blijkt ze zich niet heel erg zorgen over te maken. "Mensen zouden zich moeten focussen op hun gezondheid en niet op hun uiterlijk op latere leeftijd".


Barrymore heeft een heldere boodschap: "Vier gewoon het leven!". Ze concludeert op positieve wijze: "Wees blij dat je leeft. Waar kun je nog meer om vragen als je ouder wordt en bent?"

NieuwsFilm

meest populair