Het model Cara Delevingne werd pas op late leeftijd ontmaagd: "Ik was behoorlijk laat"

Cara Delevingne ken je uit films als Suicide Squad en Valerian and the City of a Thousand Planets.

Door redactie
Actrice Cara Delevingne was een aantal jaar geleden een grote naam in Hollywood. Ze speelde namelijk rollen in enkele grote blockbusters. Daarnaast is ze model en haalt ze regelmatig het celebritynieuws.

In 2012 debuteerde Delevingne als actrice in de film Anna Karenina om daarna te schitteren in grote titels als Pan, Suicide Squad en Valerian and the City of a Thousand Planets. In de afgelopen jaren is het nieuws rond de ster wat stiller geworden.

Behoorlijk laat
Uiteraard duikt ze op in allerlei shows waarin ze openlijk spreekt over haar privéleven. Zo sprak ze in 2019 met RuPaul tijdens de podcast What's the Tee over haar ontmaagding. "Ik begon pas met seks toen ik 18 was," zei ze. "Ik was behoorlijk laat."

Tijdens EllenTube's Lady Parts bevestigde Delevingne dat ze op 18-jarige leeftijd werd ontmaagd: "Ik verloor mijn maagdelijkheid pas toen ik 18 was. Ik kreeg pas veel later vertrouwen in seks."

Geluid
In gesprek met Ellen DeGeneres vertelde ze ook dat het een tijdje duurde voordat ze wist wat ze fijn vindt, aangezien ze was beïnvloed door wat ze in films en series zag. "Toen ik in staat was om er echt over na te denken: 'Dit is het geluid dat mensen maken', herinner ik me," aldus de nu 31-jarige Delevingne.


"Ik stopte later met het maken van enig geluid of probeerde het echt onder controle te krijgen, en het is zo opwindend als je probeert geen geluid te maken en het veel meer voelt," legde ze uit. "Het is zoiets als: 'Wauw!'"

Komende jaren
Op de IMDb staat er vijf films met Delevingne in de planning, namelijk de actiefilm The Climb, de misdaadfilm The Murderous Miss Highsmith met ook Shailene Woodley en de thriller Punk van Richard Hughes.

NieuwsFilm

meest populair