De oudste dochter van Arnold Schwarzenegger gaat steeds meer op hem lijken

Katherine Schwarzenegger vertelt hoe zij steeds meer de opvoeding van haar kinderen van haar vader afkijkt, ze is getrouwd met Chris Pratt.


Katherine Schwarzenegger is het oudste kind van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver. En alsof dat al niet twee enorm beroemde ouders zijn, is ze getrouwd met Chris Pratt.

De 33-jarige Katherine is auteur en ondernemer, net als haar moeder. De succesvolle schrijfster deelt twee dochters met de acteur uit Guardians of the Galaxy en Jurassic World. En sinds ze moeder is, vindt ze dat ze steeds meer op haar vader gaat lijken.

Gaat voor discipline
Naar aanleiding van zijn boek Be Useful en documentaire Arnold vertelde de acteur uit Terminator, Twins en True Lies al over zijn ouderschap. Het is duidelijk dat hij voor discipline ging, en meer van zijn kinderen eiste dan ze misschien aankonden. Hij vindt het heerlijk dat Katherine zijn opvoeding doorgeeft.

Katherine lijkt op beide ouders, qua uiterlijk, inzichten en ouderschap. En Arnold is favoriet, want ze wonen vlakbij elkaar. Zo zegt ze in onderstaande YouTube-video van Access Hollywood: "Als het even kan, gaan we 's ochtends langs de dieren van mijn vader. Ze zijn zo leuk!"

Alles hetzelfde doen
Ze zegt ook: "Ik bel mijn ouders constant en vraag hoe zij die opvoeding deden. Hun stijl verschilt van elkaar, maar past goed bij me. Ik probeer alles hetzelfde te doen als mijn ouders deden. Zij hebben het al uitgevonden."NieuwsFilm

meest populair