Deze bekende filmmaker snapt helemaal niets van het succes van Joaquin Phoenix

Deze bekende filmmaker snapt helemaal niets van het succes van Joaquin Phoenix

Schrijver en regisseur Paul Schrader gaf zijn ongezouten mening over Phoenix op zijn Facebook-account.

We weten ondertussen dat Hollywood-veteraan Paul Schrader met regelmaat zijn ongezouten meningen uit op zijn Facebookpagina.

Vaak gaat dit over specifieke (nieuwe) films die hij in de bioscoop ziet. Zo noemde hij onlangs Oppenheimer nog 'de beste en belangrijkste film van deze eeuw' (klik hier voor het artikel). Af en toe spreekt hij ook zijn oordeel uit over andere filmmakers of acteurs, maar dit is niet altijd even positief..

Phoenix
Onlangs schreef Schrader zijn ongenoegen uit over misschien wel de meest bejubelde acteur van dit moment: Joaquin Phoenix. Schrader heeft voornamelijk moeite met de acteurs zijn mompelen.

Phoenix is ongetwijfeld een mompelende acteur en daarom zijn regels niet duidelijk uitspreekt, maar juist dit punt vormt een groot deel van zijn openlijk gestileerde en opzettelijk ongekalibreerde acteerwerk waarmee hij zo succesvol is geworden.

Nieuw werk
In september wist FilmTotaal al te melden dat Schrader bezig was met repetities voor zijn nieuwe film Oh, Canada (klik hier voor het artikel). De opnames voor dit project zijn ondertussen afgerond en er wordt momenteel aan de montage gewerkt.


Wanneer Oh Canada uit zal komen is momenteel nog onduidelijk.

NieuwsFilm

meest populair