Disney dumpt de nieuwste film met Tom Hardy en Austin Butler

Disney dumpt de nieuwste film met Tom Hardy en Austin Butler

Disney lijkt de film The Bikeriders met sterren Tom Hardy en Austin Butler niet meer uit te gaan geven.

Even geleden werd duidelijk dat Disney / 20th Century Studios de film The Bikeriders van zijn verschijningskalender had gehaald en nu meldt scooper Jeff Sneider dat de film helemaal niet meer terugkeert in de plannen van het huis van de muis.

De film The Bikeriders komt van regisseur Jeff Nichols, bekend van onder meer Take Shelter en Midnight Special. Het drama heeft rollen voor onder andere Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist en Norman Reedus.

The Bikeriders
The Bikeriders is gebaseerd op het verhaal dat in 1967 het gelijknamige fotoboek van Danny Lyon inspireerde en speelt zich af in de jaren zestig. De film volgt de opkomst van een fictieve motorclub uit Chicago.

Gezien door de ogen van haar leden, evolueert de club in de loop van een decennium van een ontmoetingsplaats voor lokale buitenstaanders tot een meer sinistere bende die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep bedreigt.

Wanneer wel?
Het lijkt er verdacht veel op dat de film op zoek moet naar een nieuwe distributeur. De kans bestaat dat een streamingdienst de film oppikt en dat The Bikeriders ergens aankomende zomer online verschijnt.



NieuwsFilm

meest populair