Nieuwe 'Karate Kid'-film met Jackie Chan én Ralph Macchio: hoofdrolspeler gezocht

Nieuwe 'Karate Kid'-film met Jackie Chan én Ralph Macchio: hoofdrolspeler gezocht

De hoofdrolspeler in de nieuwe The Karate Kid wordt nog gezocht.

De filmhits uit de jaren 80 blijven het goed doen bij het grote publiek. Zo ook The Karate Kid uit 1984. De film kreeg meerdere vervolgen, waaronder de reboot The Karate Kid uit 2010 en de serie Cobra Kai.

Nu wordt duidelijk dat er een nieuwe film komt die een vervolg geeft aan de reboot uit 2010. Acteur Jackie Chan zal namelijk weer te zien zijn, en dit keer duikt ook Ralph Macchio op. Hij is de ster uit de originele films en Cobra Kai. Dit onthulde Sony Pictures.

Nieuwe Kid
De nieuwe Karate Kid is nog niet bekend. Het is daarmee duidelijk dat Jaden Smith niet terugkeert als zijn personage Dre Parker. Er komt een heel nieuwe ster die getraind gaat worden door Mr. Han en/of Daniel LaRusso.

De regie komt in handen van I'm Not Okay with This en The End of the F--ing World-bedenker Jonathan Entwistle, die ook wordt gelinkt aan een nieuwe Power Rangers-film.

Zoektocht
Mocht je jezelf de juiste kandidaat vinden om de hoofdrol in de film te gaan spelen, dan moet je de onderstaande video even kijken. Of ken je misschien iemand die geschikt is?


Het is duidelijk dat de film nog opgenomen moet worden. De kans lijkt klein dat de geplande verschijningsdatum van 13 december 2024 gehaald gaat worden.

NieuwsFilm

meest populair