Gal Gadot verloor haar rol als 'Wonder Woman' bijna aan Bond-girl

Gal Gadot verloor haar rol als 'Wonder Woman' bijna aan Bond-girl

Olga Kurylenko deed ook auditie maar trok aan het kortste loontje.

Gal Gadot is al enkele jaren een grote naam in Hollywood en scoort rollen in diverse blockbusters. Haar bekendste werk is toch wel zonder enige twijfel haar optreden als Wonder Woman in het DCU, maar toch was deze rol bijna na een andere actrice gegaan.

Sinds Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas bij de superheldenstudio vinden er de nodige veranderingen plaats. Henry Cavill werd tot de grote ongenoegen van de nodige fans vervangen en ook Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins besloot op te stappen.

Wonder Woman
Lange tijd leek het erop dat Gadot wel zou terugkeren. De actrice zelf zei ook al eerder zin te hebben in een derde deel, maar daar lijkt het dus toch niet meer van te komen. Toch had het er heel anders uit kunnen zien.

De iconische rol ging namelijk bijna naar een andere bloedmooie actrice, namelijk Olga Kurylenko. Zij was ook in de nodige blockbusters te zien. Denk maar aan haar rol als de 'Bond-girl' Camille Montes in Quantum of Solace en Oblivion met Tom Cruise.

Reactie
Kurylenko laat zich uit over haar auditie en hoe deze verliep: "Grote audities voor blockbusters zijn altijd zenuwslopend. Of je het nu hebt over 'Quantum of Solace' of 'Oblivion', het is nooit makkelijk. Hetzelfde kan gezegd worden over 'Wonder Woman'"



Zo vervolgt ze: "De auditie verliep zoals altijd: je weet nooit wat je kan verwachten. Deze keer werd het helaas geen ja, maar dat is prima. Je kan niet alles krijgen. Ik wist 'Oblivion' en 'Quantum of Solace' te bemachtigen, maar geen 'Wonder Woman'. Zo gaat het er aan toe en dat is niet meer dan normaal".

NieuwsFilm

meest populair