Henry Cavill is helemaal niet ontslagen als Superman

James Gunn wil even iets rechtzetten.

Wouter Drummen 1 februari 2023 20:30 in Algemeen
Eerder vandaag verscheen er nog een artikel op FilmTotaal over een mogelijke derde Wonder Woman-film met Gal Gadot. Henry Cavill keert echter niet terug als Superman. James Gunn laat zich er nu opnieuw over uit.

De nieuwe grote DC-baas zei tijdens een recent dat hij al gesprekken had gehad met Gadot om te kijken of zij interesse heeft een meer superheldenfilms. Meer daarover lees je hier.

Superman
Tijdens dit gesprek had hij het echter ook over Cavill en zijn rol als Superman. De nodige mensen denken namelijk dat de acteur ontslagen is maar dit klopt volgens Gunn helemaal niet.

Zo zegt hij: "Henry en Ben keren niet terug. Ik wil hier wel even aan toevoegen dat Henry niet ontslagen is. Henry heeft gewoon geen contract gekregen om Superman te spelen in een solo Superman-film. Het is gewoon nooit van een deal gekomen, dus hij is ook niet ontslagen".

Toekomst
De vraag is nu natuurlijk wat er gaat gebeuren, al weten we wel dat er een nieuwe Superman aankomt. Deze blockbuster zal normaal gesproken in 2025 te zien zijn. Het zal waarschijnlijk dus niet meer al te lang duren voordat we te horen krijgen welke acteur het stokje overneemt van Cavill als de geliefde superheld.

Zie hier het laatste Instagram-bericht van Gunn waarin hij zich uitlaat over enkele andere plannen van DC.NieuwsFilm

meest populair