Gal Gadot blijft misschien toch Wonder Woman spelen in DC Universe

Gal Gadot blijft misschien toch Wonder Woman spelen in DC Universe

James Gunn laat zich er weer eens over uit.

Er is de laatste tijd behoorlijk veel te doen bij DC. Enkele weken geleden werd James Gunn aangesteld als de nieuwe grote baas van de superheldenstudio, waardoor veel grote namen al zijn vertrokken.

Zo zal Henry Cavill niet meer te zien zijn als Superman, ondanks het feit dat de spierbundel zelf recentelijk nog liet weten meer te doen te krijgen. Zelfs Patty Jenkins, de regisseuse van de eerste twee Wonder Woman-films, is vertrokken. Maar hoe zit het dan met hoofrolspeelster Gal Gadot?

Reactie
Ondanks het feit dat het script voor het derde deel dat Jenkins had geschreven niet behouden zal worden, bestaat er alsnog een kans dat Gadot terugkeert zonder de regisseuse. Gunn zei al eerder dat de hoofdrolspeelster zou mogen blijven en komt nu weer met een soortgelijk verhaal.

Tijdens een recent interview zegt de nieuwe DC-baas het volgende: "Sommige bekende gezichten zullen terugkeren. Zo hebben we bijvoorbeeld al gesproken met Gal. Zij ziet dit ook wel zitten en wil wel opnieuw in de huid kruipen van Wonder Woman".

Wel of niet
Dit betekent nog niet dat het er ook van gaat komen. Gunn moet namelijk nog uitvogelen hoe ze precies verder willen en wat hun plannen zijn. Zo vervolgt hij: "Ik weet nog niet precies hoe we het allemaal gaan invullen. Het enige wat ik jullie nu kan zeggen is dat Henry en Ben geen deel meer uitmaken van dit universum".

Zie hier het laatste Instagram-bericht van Gunn, waarin hij zich uitlaat over enkele andere plannen van DC.NieuwsFilm

meest populair