Ryan Gosling is een ware waaghals op nieuwe foto 'The Fall Guy'

Ryan Gosling is een ware waaghals op nieuwe foto 'The Fall Guy'

Ryan Gosling zal in de rol van stuntman zijn leven wagen in de aankomende film, zonder CGI ditmaal.

In de aankomende film The Fall Guy gaat Ryan Gosling de uitdaging aan om een stuntman te spelen, die ook zelf zijn stunts doet. Het belooft een ouderwetse actiefilm te worden met écht gevaar voor de mensen op beeld, waarvan op een nieuwe foto al een voorproefje wordt weggegeven.

In de adaptatie van de geliefde televisieserie uit de jaren tachtig speelt Ryan Gosling de hoofdrol van stuntman Colt Seavers. Aan deze filmprofessional de taak om eindelijk een echte actieheld te worden wanneer een filmster wordt ontvoerd.

Regisseur én stuntman
Grappig genoeg is de regisseur van The Fall Guy ook goed bekend met het vak van stuntman. David Leitch begon zelf ooit als stuntman in Fight Club. Daarin mocht hij de stuntman van Brad Pitt spelen. Verder was hij ook vaker te zien in de Matrix-trilogie.


Nu is dus ook Gosling aan de beurt om de stoute schoenen aan te trekken. In enkele eerste beelden is al te zien hoe de acteur zijn leven waagt, volledig getrouw aan zijn rol.

"Speciale set"
Producer Kelly McCormick deelde meer met Empire over de opnames: "Het was echt een speciale set. We deden enorme stunts, zoals een val van 50 meter, die in tien jaar niet meer was gebeurd. We deden een sprong over een gigantische kloof - ik weet niet eens zeker hoe we dat voor elkaar kregen, om eerlijk te zijn!"



Ze vertelde verder: "We deden een gigantische kanonrol [een auto meerdere keren omgooien] op een strand - dat was niet meer gedaan sinds, denk ik, 'Casino Royale'... Stuntmensen krijgen vaak niet meer de kans om grote stunts te doen, omdat CG zo goed is."

Release
Volgens meerdere betrokkenen was de film een genot om te maken en een ware ode aan een waardig filmvak, waar sommigen letterlijk hun leven voor hebben gegeven.

The Fall Guy is draait vanaf 3 mei 2024 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair