Nieuwste Netflix Original staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

Nieuwste Netflix Original staat in één klap bovenaan de Netflix Top 10

De prima ontvangen animatiefilm Leo doet goede zaken op de streamer Netflix.

Netflix weet regelmatig met verrassend goed ontvangen animatiefilms te komen. De nieuwe Netflix Original op dat vlak, Leo, is zeker niet de beste productie van Netflix ooit, maar de film wordt komende periode ongetwijfeld veel bekeken. Leo van Happy Madison Productions komt binnen op de eerste plaats in de Netflix Top 10.

Leo is geregisseerd door drie man sterk, namelijk Robert Marianetti, Robert Smigel en David Wachtenheim. Netflix omschrijft de animatiefilm met woorden als "aangrijpend" en "feelgood". In de Engelstalige versie hoor je stemmen van onder meer Adam Sandler, Bill Burr en Cecily Strong.

Prima ontvangen
Na 38 stemmen staat de Tomatometer van Rotten Tomatoes op een prima 74 procent. De IMDb noteert voorlopig een nette 7,1/10. De Critics Consensus op Rotten Tomatoes luidt als volgt:

"Gelikte animaties, pakkende liedjes en winnend stemwerk van een cast onder leiding van Adam Sandler helpen Leo een ongemakkelijk evenwicht te vinden tussen satirisch en zoetigheid."

Nu op Netflix
Wil je de animatiefilm Leo graag even meepakken, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis: Deze muzikale komedie over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.

NieuwsFilm

meest populair