Nieuwe hilarische foto van het afzichtelijke "monstertje" in 'Deadpool 3'

Nieuwe hilarische foto van het afzichtelijke "monstertje" in 'Deadpool 3'

Naast Deadpool en Wolverine zie je tenminste ook Dogpool in de Marvel-film

Na de schattige kittens in The Marvels krijgen we in de eerstvolgende film in het Marvel Cinematic Universe een ander klein huisdier te zien. Schattig kan deze echter niet genoemd worden, want Dogpool lijkt eerder op een klein monstertje.

Dogpool is een klein, bijzonder lelijk hondje en de Marvel Cinematic Universe-versie lijkt alle versies uit de comics van Marvel te gaan overtreffen. Deadpool 3-hoofdrolspeler Ryan Reynolds ziet de humor er wel van in.

Dogpool
Even geleden kregen we door de Wade Wilson/Deadpool-acteur al een eerste foto van Dogpool voorgeschoteld. Het blijkt dat Dogpool haar eigen Instagram-pagina heeft met daarop al een reeks foto's.

Als je de Insta van Dogpool bekijkt, dan vraag je je misschien af of het beestje ook daadwerkelijk leeft. En jazeker, het mormel leeft. Begin dit jaar werd een vergelijkbaar hondje nog gekozen tot de lelijkste hond van Groot-Brittannië.

Foto
In de strips bestaat hij al sinds de comic Prelude to Deadpool Corps #1 - Killer Queen uit mei 2010. Hieronder zie je de nieuwe foto, met de tekst: "Gewoon alles even laten hangen."


De film van regisseur Shawn Levy (Free Guy, Real Steel) en met Hugh Jackman als Wolvie staat gepland voor 26 juli 2023.

NieuwsFilm

meest populair