Gaat deze wereldberoemde actrice de schurk Silver Surfer spelen in 'Fantastic Four'?

Gaat deze wereldberoemde actrice de schurk Silver Surfer spelen in 'Fantastic Four'?

Anya Taylor-Joy wordt gelinkt aan de superheldenfilm van Marvel die aan een reboot werken.

Eerder deze maand werd bekend gemaakt dat Pedro Pascal heeft getekend voor de rol van Mr. Fantastic in Marvels Fantastic Four. Nu wordt weer een andere belangrijke actrice in verband gebracht met een rol in de blockbuster.

Het gaat hier om niemand minder dan Anya Taylor-Joy. Hoewel zij pas 27 jaar oud is, wist zij al hoge ogen te gooien in de nodige films, zoals The VVitch en The Menu, maar ook in series als The Queen's Gambit en Peaky Blinders.

Aparte casting
Kortom, Taylor-Joy is nu al een grote ster in Hollywood en bemachtigt de ene na de andere rol. Marvel zou haar dan ook willen strikken voor hun nieuwe superheldenfilm, maar dan wel voor Silver Surfer. Dit is natuurlijk wel opvallend, aangezien dit personage normaal gesproken een man is.

Zo zagen we de Silver Surfer, wiens echte naam Norrin Radd is, al eerder in Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Toen lagen de rechten nog bij 20th Century Fox. Deze studio werd echter overgenomen door Disney, waardoor Marvel nu kan doen en laten wat ze willen.

Iets anders
Op het internet wordt nu gemeld dat deze schurk een vrouw wordt en misschien dus wel gespeeld zal worden door Taylor-Joy. Toch valt dit voor de fans van de stripboeken wel te begrijpen. Norrin Radd is namelijk een Herald of Galactus, maar hier zijn er nog meer van, waaronder ook vrouwelijke Heralds.



Het lijkt er dus op dat Taylor-Joy dus wel eens een andere Herald zou kunnen gaan neerzetten, al is het vooralsnog niet meer dan een gerucht. Zo hebben we al veel grote namen voorbij zien komen, maar tot nu toe is voorlopig alleen The Last of Us-acteur Pascal bevestigd.

NieuwsFilm

meest populair