Eerste hints naar het verhaal in Disney's 'Frozen 3'

Eerste hints naar het verhaal in Disney's 'Frozen 3'

Regisseuse Jennifer Lee zegt dat het nieuwe verhaal zo groots wordt dat er twee films nodig zijn.

De laatste tijd komt er telkens meer Frozen-nieuws voorbij. Heel erg gek is dit niet, aangezien er op dit moment hard wordt gewerkt aan het derde deel. Hier is nu weer nieuwe informatie over.

De twee eerste Frozen-films waren enorm succesvol voor Disney. Het is dan ook wel te begrijpen dat 'Het Huis van de Muis' door wil gaan met deze lucratieve reeks. Nog niet zo heel lang geleden lieten ze al weten dat er sowieso een vierde deel aankomt.

Frozen III
Voor die tijd zal natuurlijk eerst de derde film te zien zijn. Jennifer Lee, de regisseuse van de eerste twee delen, laat zich nu uit over Frozen III: "Ik kan er nog niet zo heel veel over vertellen, alleen dat er op dit moment keihard aan gewerkt wordt".

"Wij kijken er gigantisch naar uit om het verhaal dat we nu bedacht hebben om te toveren tot een film. Althans, het zal niet bij een enkele film blijven. Dit verhaal is zo episch en groots dat het niet in een enkele film past".

Regie
Ondanks het feit dat Lee weer betrokken zal zijn bij het volgende deel, is het vooralsnog onduidelijk of zij ook weer de regie voor haar rekening zal nemen. Ook hier liet zij zich over uit, al gaf ze geen echt duidelijk antwoord.



"Ik wil zeker wel weer films maken. Ik word natuurlijk ook ouder, maar ik ben nog niet zo oud dat ik wil stoppen. Het was gigantisch gaaf om deze 'Frozen' wereld op te bouwen. Voorlopig gaat mijn aandacht echter uit naar 'Wish', mijn volgende film. Dan zien we wel weer".

NieuwsFilm

meest populair