Sam Heughan onthult zijn "twee redenen" waarom hij de beste James Bond-kandidaat is

Sam Heughan onthult zijn "twee redenen" waarom hij de beste James Bond-kandidaat is

Waarom Sam Heughan vindt dat hij de perfecte nieuwe James Bond is.

Wie wordt nu toch die nieuwe James Bond? De vraag is al meerdere keren langsgekomen op FilmTotaal. Het is alweer twee jaar geleden dat Daniel Craigs James Bond-verhaal tot een einde kwam met de film No Time to Die. Sinds die tijd is het volledig stil gebleven over wie Craig zal opvolgen.

Namen die veel langskomen als er wordt gespeculeerd over de nieuwe Bond zijn: Idris Elba, Aaron-Taylor Johnson en Henry Cavill. Niets staat nog vast. James Bond-producent Barbara Broccoli heeft gezegd dat de gesprekken over wie de nieuwe Bond wordt nog niet eens zijn begonnen.

Sam Heughan
Als het aan Sam Heughan ligt, is het al duidelijk wie de nieuwe Bond wordt: hijzelf. Heughan heeft in een interview met The Telegraph twee goede redenen gegeven waarom hij de nieuwe Bond moet spelen. Hij zegt de fysieke kant van de rol goed te kunnen spelen, alsook de emotionele kant van de rol.

"Ik biedt mezelf aan om de nieuwe Bond te spelen. Ik ben geweldig voor de rol. Ik ben goed in acteren en ik breng veel emotie mee," aldus Heughan.

Een onbekende
Heughan kennen we voornamelijk van de serie Outlander. Hij heeft duidelijk al laten zien dat hij goed is in het spelen van fysieke rollen. Toch is het mogelijk dat niemand die in dit artikel genoemd is de rol van Bond zal spelen.


Producent Broccoli heeft gezegd dat de nieuwe Bond misschien wel een onbekende wordt. Tussen Pierce Brosnans Bond en Daniel Craigs Bond zat vier jaar tijd. Mocht de geschiedenis zichzelf herhalen, dan betekent dit dat we waarschijnlijk in 2024 zullen horen wie de nieuwe Bond wordt.

NieuwsFilm

meest populair