Margot Robbie over het vervolg op 'Barbie'

Margot Robbie over het vervolg op 'Barbie'

Waarom volgens Margot Robbie een vervolg op 'Barbie' nog ver weg is.

Het is geen geheim dat de film Barbie het goed heeft gedaan in de bioscoop. De film heeft maar liefst 1,4 miljard dollar opgebracht. Ook heeft het een goede boost gegeven aan de carrière van regisseur Greta Gerwig en actrice Margot Robbie.

Met de grote hoeveelheid geld die Barbie heeft opgebraakt, zou je misschien denken dat iedereen die heeft meegewerkt aan de film niet kan wachten een vervolg te maken. Toch is het vervolg op Barbie nog ver weg.

Margot Robbie
In een interview met AP Entertainment sprak Margot Robbie, producent en hoofdrolspeler van Barbie, over een mogelijk vervolg op de film. Robbie sluit niets uit, maar wel heeft ze toegegeven dat er op dit moment geen plannen zijn voor een vervolg.

"We hebben al onze energie en ideeën in de eerste Barbie-film gestopt. We hebben geen enkel idee meer over voor een mogelijk vervolg. Natuurlijk ben ik superblij dat Barbie het goed heeft gedaan in de bioscoop. Barbie bewijst dat een film geen onderdeel hoeft te zijn van een gigantisch universum of een remake om succesvol te zijn," aldus Robbie.

Greta Gerwig
Velen die aan Barbie hebben meegewerkt, waaronder Robbie, spraken erg positief over regisseur Gerwig. Robbie is zelfs zo ver gegaan om te zeggen dat Gerwig echt verandering teweeg heeft gebracht in Hollywood met Barbie.


"Ik ga zeggen waar Greta te bescheiden voor is. Barbie heeft de industrie veranderd. Straks als iemand een idee heeft voor een dure film met een vrouw in de hoofdrol, dan zal de studio sneller bereid zijn die film te maken. Zeker nu ze hebben gezien hoeveel geld Barbie'heeft opgebracht," aldus Robbie.

NieuwsFilm

meest populair