De oproep van 'The Karate Kid' zorgt voor online dranghekken

De oproep van 'The Karate Kid' zorgt voor online dranghekken

Sony open inschrijving voor de nieuwe Karate Kid heeft al meer dan 10.000 aanmeldingen.

Er komt een nieuwe Karate Kid-film aan. Terug van weggeweest is acteur Jackie Chan. Chan hadden we natuurlijk al een keer gezien in The Karate Kid uit 2010. Toen speelde hij samen met acteur Jaden Smith.

Dee keer zal Smith niet terugkeren om de rol van Karate Kid weer op zich te nemen. Sony, de filmstudio achter de film, wil het met een nieuwe onbekende acteur doen. Hiervoor heeft Sony een open inschrijving wereldkundig gemaakt. Iedereen die denkt goed genoeg te zijn de hoofdrol te spelen kan auditie doen voor de film. Sony heeft al meer dan 10.000 inzendingen gehad.

De eisen
Zit je er aan te denken auditie te doen voor de film, weet dan wel dat je aan de volgende eisen moet voldoen. Om te beginnen moet je vol, of deels Chinees zijn, tussen de vijftien en zeventien jaar oud zijn en vloeiend Engels spreken. Het kunnen spreken van Mandarijn is niet verplicht, maar wordt wel gezien als een pluspunt. Verder moet je ervaring hebben in martial arts, gymnastiek en dans op professioneel niveau.

Wie die gelukkige winnaar gaat worden, is afwachten. Wel weten we al het volgende. De film zal worden geregisseerd door Jonathan Entwistle. Verder wordt het scenario geschreven door Rob Lieber en de producent is Karen Rosenfelt. Rosenfelt is ook producent geweest voor The Karate Kid Part II en The Karate Kid Part III.

Terugkerend
Naast Chan is er nog een andere acteur die mee gaat doen aan de nieuwe Karate Kid-film. We hebben het in dit geval over acteur Ralph Macchio. Macchio speelde de originele Karate Kid in de eerste drie films, en speelt ook in de serie Cobra Kai. Het plan is om volgend jaar maart te beginnen met filmen.



NieuwsFilm

meest populair